Jovana Tipšin bez verenika u spa centru

Jovana Tipšin uživala u spa centru, gde je odmarala tokom jednog popodneva u pauzi između promocije svog novog singla. Zgodna pevačica pre izvesnog vremena snimila je pesmu “Što me dušo ne voleš“ koja je totalno drugačija od svega što je ona do sada snimala.

Promociju pesme prate razne emisije i bezbroj TV gostovanja, kao sastanaka sa ostalim medijima kao što su radio stanice i štampani mediji.

Nakon mesec dana jurnjave i trčanja, Jovana je rešila da sebe počasti mini relaksacijom, a nas seksi fotografijama. Folk zvezda odovojila je jedan ceo dan za uživanje u spa centru. Za to vreme ona je bila bez telefona, sata, kompjutera i svega što bi je moglo uznemiriti.

Jovana je u spa centru napravila nekoliko fotografija u kupaćem kostimu, gde se vidi da ima perfektnu liniju i da brine o svom izgledu. Nakon celodnevnog odmora, ona je nastavila sa promocijom pesme, kao i pripremama za mnogobrojne nastupe.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*