Jovana Tipšin napravila haos u “Bajci“

Jovana Tipšin sinoć je održala fenomenalan nastup u restoranu “Bajka“ na Košutnjaku. Ona je tri sata bez prestanka zabavljala svoje najvatrenije fanove, kojima je ovaj nastup bio i namenjen.

Folk zvezda se pojavila pola sata pre ponoći odevena u prelepu toaletu, sa uvijenom kosom. Nastup je počela sa svojim velikom hitom “Ne zaboravi me“ a nastavila sa “Flertom“, “U tvome telefonu“…ali i mnogim hitovima svojih kolega. Jovana je je vodila računa da ugodi svim gostima, pa je prilazila svakom stolu. Sa jednog od stolova gledao je i njen verenik, Srdjan, kome je posvećivala sve one najlepše ljubavne pesme. Publiku je posebno oduševila izvođenjem pesama Vesne Zmijanac koje joj najbolje leže.

 

Jovanu su podržale i mnoge kolege sa estrade. Među najveselijima bilu su Mina Kostić, Radmila Misić, Buba Miranović, Boban Rajović, Seksi Sandra i Dijana Janković. Svi oni su ostali do jutra, kada je Jovana završila svoj nastup.

Autor: Goran, Foto: Facebook

 

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*