Jovana Tipšin o stilu JK, Cece, Dare, Seke i Ane Nikolić (Video)

Jovana Tipšin imala je zadatak da prokomentariše stajlinge svojih koleginica. Svakoj je udelila komplimente, ali se na fotografiju Dare Bubamare prilično namrštila. Emisija, Premijera na TV Pink uvela je stalnu rubriku modni žiri, u kojoj će estradne ličnosti komentarisati oblačenje svojih kolega.

Jovana Tipsin

Ova čast u poslednjoj emisiji pripala je Jovani Tipšin koja je imala zadatak da oceni velike zvezde naše estrade. Prva na spisku bila je JK koju je Jovana okarakterisala kao posebnu i drugačiju. Ona je dodala i to da njih dve ljudi mešaju kroz celu karijeru, te da joj se dešavalo da je pomešaju sa JK.

Fotografije su išle redom, pa je na red došla i fotka Dare Bubamare. Iako nije htela da kaže ništa ružno na njen račun, izraz njenog lica koji se vidi na snimku govori više od hiljadu reči.

Nakon Dare na red je došla i Ana Nikolić, za koju je imala samo reči hvale, ali je naglasila da je takvu odevnu kombinaciju ona imala još 1995.godine. „Ovo što Ana ima na sebi, ja sam imala 95 godine“ – rekla je Jovana.

Autor: Goran, Foto: Screenshot/ Youtube

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*