Jovana Tipšin, premijera nove pesme (Video)

Nakon Dare Bubamare koja se pompezno vratila u redove Saše Popovića, i lansirala mega hit, to je učinila još jedna folk zvezda. Jovana Tipšin novu pesmu “Što me dušo ne voliš“ izdala je za Grand.

Joka Grand3

Naime, Jovana je ovu produkciju dobrovoljno napustila 2008 godine, odnosno, pre sedam godina. “Ne veruj ženi koja voli“ bio je poslednji hit koji je izdala za najjaču produkciju. Nakon toga je snimala za KCN, za koji je izdala jedan album i dva singla.

“Zvezdi Jovaninog kalibra i jeste mesto među najjačima. Saša Popović je čuo njen novi singl “Što me dušo ne voliš“ i odmah je pozvao da obnove saradnju. Dogovor je postignut na obostrano zadovoljstvo.

Saša je Jovani ponudio uslove koje nikako nije mogla da odbije“ – kaže izvor blizak pevačici. Premijera pesme bila je prošlog petka na velikoj sceni Granda. Pesmu je radio Dragan Ristic i grupa „Kal“. Uskoro se očekuje i snimanje spota.

Autor: Goran, Foto: Screnshoot

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*