Jovana Tipšin, proslavlja 20 godina karijere

Jovana Tipšin ovih dana ima mnogo razloga da slavi i da bude srećna. Pre tačno dvadeset godina ona je snimila svoju prvu ploču “Putuj dalje“ koja je vinula u sam vrh estradne scene.

Jovana Tipsin

Iako spada u gardu mlađih pevača, verovali ili ne ona je na estradi već dve decenije. Na sebe je skrenula pažnju dobrim glasom, plavom kosom i atraktivnom garderobom.

U tadašnjoj najpopularnijoj kafani “Top night“ pravila je haos. Prvi album “Putuj dalje“ izdala je za najjaču izdavačku kuću PGP. Nakon toga nižu se hitovi poput Ne zaboravi me, Idi, idi, Idemo, idemo, Drugarice za kasne sate, Dva zvona, Flert, Gen za ljubav…

Kako saznajemo, Jovana planira da uskoro sve te pesme stavi na jedan Best off disk sa još nekoliko novih pesama koje će biti poklon svim poštovaocima njene pesme koji je prate ovih dvadeset godina.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*