Jovana Tipšin snimila Cecinu pesmu! (Video)

Jovana Tipšin imala je ove godine jedan od najvećih folk hitova “Sanjam da si opet tu“ kao i jedan od najboljih spotova u poslednje vreme. Prava zanimljivost je ta da je pesma pisana za Cecu Ražnatović.

Autor pesme, Milić Vukašinović bio je inspirisan Arkanovim ubistvom, pa je napisao i tekst koji je mnoge navodio na suze, pa i samu Cecu. Iako joj se pesma jako dopala, ona nije imala snage da je otpeva, i tako je tekst ostao da čeka pravu osobu. Deset godina Milić je nikome nije nudio, a onda je Jovana čula da on čuva jednu ljubavnu pesmu od koje se svi naježe kad je čuju.

 

Kako su njih dvoje i ranije uspešno sarađivali na pesmi “Njemu osmeh, meni suze“ i ovoga puta lako su se dogovorili. Milić je odlepio na Jovaninu interpretaciju ove pesme, a kako saznajemo i Ceca nije ostala imuna, jer je u pesmi opevana njena priča.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*