Justin Bieber gradi škole za decu u Gvatamali

Justin Bieber u poslednje je vreme više poznat zbog svog ponašanja, a mnogi ga smatraju i razmaženim tinejdžerom. Međutim mladi je pevač pokazao da nije sve crno belo i da i on zna biti koristan. Tako je na You Tube kanalu izašao snimak o njegovom dobrotvornom iskustvu u Gvatamali.

justin bieber

Justin je bio u Gvatamali sa neprofitnom organizacijom Pencils of Promise. Radi se o organizaciji koja se bavi izgradnjom škola na teritoriji Gvatamale, Nikaragve i Laosa. Organizacija je osnovana 2008. godine, a njen je osnivač menadžer Justina Biebera, Aadam Braun.

Mlada pop zvezda je priznala kako je to bio najmagičniji dan u njegovom životu te da je posetio mesto za koje nije znao ni da postoji. Shvatio je da problemi koje on ima ne mogu da se porede sa problemima te dece, koja nemaju vodu i hranu, a opet su tako srećna. Justin je priznao kako je presrećan jer je mogao nekome da pomogne.

Autor: Sanja, Foto: Instagram

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*