Justin Bieber igra na kineskom zidu

Poznata superzvezda iz Kanade Justin Bieber predstavio je novi spot za pesmu „All that matters“. Justin Bieber izjavio je kako je nova pesma dio njegovog muzičkog projekta na kojem radi već neko vreme te tako nastavlja svakog ponedeljka da izbacuje nove pesme. Spot za baladu „All that matters“ snimio je u Kini.

justin bieber

Tekom kineske turneje Justin je nekoliko puta bio kritikovan od strane medija, jer je viđen kako ga dva telohranitelja nose uz stepenice kineskog zida. Zbog toga, a i niza drugih razloga proglašen je razmaženim derištem, ali čini se kako Justin ne haje puno zbog toga.

Pevač je odlučio ovog puta snimiti spot na kineskom zidu, po nekima spot i nije toliko senzacionalan koliko je Justin hteo da se gledaoci malo zamisle nad tužnim stihovima balade. Smatra se da su stihovi najverovatnije napisani za Selenu Gomez Justinovu bivšu devojku. Justin Bieber navodno nije još odobrio puštanje novog spota, pa se čeka njegova konačna odluka.

Autor: Sanja, Foto: Shutterstock

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*