Kaća Grujić: Neću više da trpim laži, od sada samo tužim!

Katarina Grujić poludela je zbog teksta koji se danas našao u štampi, a u kome piše da ona krije od Saše Popovića da puši i pije. Pevačica je zapretila tužbama svim novinarima koji budu nastavili da pišu laži o njoj.

Kaca Grujic (2)

“Posle duge savršene saradnje sa novinarima dočeka me ovo. Zaprepašćenje!Nikome se ne pravdam u životu niti ću, ali zbog ovoliko izrečenih laži prvi i poslednji put ću se ovako oglasiti!Dosta sam tolerisala svima koje kakve tekstove o meni,ispadala 100 puta naivna glupača koja veruje na svaku lepu reč,miniranje mene,omalovažavanje i pokušaj osvete na mnogo načina!Sada je dosta!Dragi prijatelji ovo je potpuna laž“

“Zbog moje brzopletosti i iskrenosti sam ove nedelje prozvana mnogo puta od strane raznih novinara!U moj ljubavni i privatni zivot niko nema prava da se meša i da priča neistinu. Ove nedelje su me pogodile mnoge stvari, a pogotovo sto sam posle moje prevelike dobrote i naivnosti doživela da budem toliko izdana“

“Za kraj, od sada sledeći tekst,slika,priča koja bude bila apsolutno netačna u vezi mene i bude izmišljena, imaće posla sa mojim advokatom i tužbom. Ja nemam ni snage,ni vremena,ni živaca da se prepirem,ubedjujem,svadjam sa vama jer je to vaš posao, posao koji povredjuje dosta ljudi, zato je jedino resenje tužba pa ćemo svi biti mirniji“ – završava Katarina.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*