Kaća Grujić: Operacija ruke je odlično prošla!

Katarina Grujić se uspešno oporavlja nakon operacije tetiva na ruci. Ona se danas putem fejsbuka obratila svojim fanovima i poručila im da se super oseća.

Kaca ruka

“Živa sam, zdrava sam! Uspešno je završena operacija tetiva i sve je uredu! Nažalost, gips ću morati naredne tri nedelje držati zbog bržeg oporavka, ali čak me ni to neće sprečiti da se pojavim na moj prvi nastup posle toliko velike pevačke pauze 11.04. u Nisšu u klubu „Diamond“!

Veliko hvala za podršku i pomoć mojoj Grand produkciji, mojoj kući, drugoj porodici hvala za svu pomoć i brigu oko mog zdravlja“.

“Hvala privatnoj klinici „Đokovic“ na spašavanju moje ruke i savršenoj nezi koju sam dobijala tokom celog dana!

Čuvajte se dragi moji, zdravlje je najbitnije, a sekunda vam može ceo život promeniti! Voli vas i ljubi vasa Kaća“ – napisala je pevačica za koju su se fanovi opasno zabrinuli. Ona nastavlja i da priprema nastup za predstojeći Pinkov festival.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*