Kaća i Ella spremile opasan hit!

Lepe, mlade i zgodne Leskovčanke rešile su novom pesmom da osvoje muška srca…Duetska pesma Ludilo ce definitivno obeleziti njihove karijere jer je vesela i namenjena svima od 7 do 77 kako su i same rekle u jednoj emisiji.

Ella i Kaca

„Obzirom na to da smo iz istog grada, a to znači da imamo isti mentalitet i sličan temperament, saradnja ce biti i vise nego uspesna“-rekla je Ella. Kaća Živković se raduje novoj pesmi jer je sigurna da će ovo biti veliki hit.“Nazdravljamo i slavimo Ozbiljne i sofisticirane“ Imamo hit – napisala je Katarina Živković na svom facebook profilu a onda nastavila sa otkrivanjem reči iz pesme “Nemoj da brineš, neću dugo, malo do grada tu sam do 3, suknja do bola uzimam kola, idu svi“ dok je Ella dodala na svom facebook profilu.

 

“Subota zove ulice lude“. Očigledno je da sem prijateljstva ove dve lepe pevačice imaju još nešto zajedničko a to je da vole noćni provod što i opisuje sama duetska pesma. Snimile su više nego izazovan spot, u kome su se pipkale svo vreme, očigledno je da niko neće ostati ravnodušan, kako muški tako i ženski pol.

Autor:Goran, Foto:Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*