Kaća Živković povećala usne!

Katarina Živković nije odolela čarima hijalurona, pa je nedavno svoje usne osvežila privremenim filerima. Iako mnogi komentarišu da folk pevačica izgleda prelepo jer joj cvetaju ruže u ljubavi sa fudbalerom Borkom Veselinovićem, to nije jedini razlog što ona izgleda tako dobro.

Kaca usne (2)

Naime, Kaća je pre izvesnog vremena posetila jedan estetski studio gde je hijaluronskim filerima povećala svoje usne. Pevačica nije pretrpela veliki bol, jer ovaj zahvat na usnama traje svega desetak minuta sa anestetik kremom. Ona se odlučila za najnoviju metodu Juvederm Volbela sa produženim dejstvom. Početna cena ove metode kreće se i od 200 evra, sve u zavsnosti od količine ubrizganih kubika.

„Kaća prvo nije bila za povećanje usana. Nije želela da se utopi u masu svojih koleginica koje su napumpale usne i postale slične jedna drugoj. Ipak, kada je videla kako su ispale usne njene prijateljice Aleksandre Prijović, Kaća je ozbiljno počela da razmišlja o povećanju istih. Uz Prijovićkine savete ona je to nedavno i uradila“ – kaže izvor blizak pevačici.

Već sa prvom objavljenom fotografijom sa novim usnama Kaćini fanovi, ali i oni koji to nisu, počeli su da komentarišu da pevačica izgleda savršeno i da je nešto radila na sebi. Mnogi su nagađali da u u pitanju jagodice, nos ili usne. Mi vam donosimo fotografije pre i posle etetskog zahvata, na kojima se vidi jasna razlika, ali u Kaćinom primeru, i te kako na bolje.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*