Kako da oblikujete obrve

Vama je lepota mnogo važna i zato vam uopšte nije svejedno kako ćete da se našminkate, složite frizuru i kakvu odeću će da izaberete. Ako volite da uvek izgledate lepo onda vam je šminka na prvom mestu kada želite da istaknete lepotu svog lica.

lepe obrve

Šminkanje je na prvom mestu kada treba da istaknete sve šta je lepo na vašem licu i sakrijete sve ono za što ne želite da ostali primete. Puder, sjenka za oči, rumenilo, karmin, maskara i olovka za oči. Šta vi najviše volite da koristite?

Maskara, olovka i sjenka za oči su važne kada želite da vam oči budu još lepše i veće, ali ne smete da zaboravite na obrve. One su isto tako potrebne kada želite da vam oči budu vizuelno veće. Proverite kako da oblikujete pravilno obrve i da je svaki vaš pogled tako magičan.

Da li znate da obrve mogu da transformišu vaš izgled? Ako ste jedna od onih koja ima loše oblikovane obrve, uopšte neće biti važno kakvu ćete sjenku da stavite kao i maskaru. Mnogo je važno da ih lepo oblikujete. Postoji mnogo metoda, a vi možete da se odlučite za pincetu, čupanje koncem ili depiliranje.

Neka vaše obrve uvek budu lepe i savršene, a to možete uz pomoć konca. Da li ste čuli za metodu čupanja obrva uz pomoć konca? Ovako izbegavate iritaciju na koži sa kojom skoro uopšte nemate dodira.

Ako imate normalnu kožu onda možete da se odlučite za čupanje obrva pincetom. Nemojte da preterujte ako ne želite da napravite rupe. Nije dobro ako imate tanke ili debele obrve.

Da li imate oštre dlake? Za sve one žene koje imaju ovakve dlake bilo bi dobro kada bi rešile da obrve oblikuju uz pomoć depilacije. Nažalost ovakva metoda ima mane jer iritira kožu i razvlači je. Proverite koja je metoda najbolja i naučite kako da najbolje oblikujete obrve.

Autor: Sanja, Foto: Ersler Dmitry/Shutterstock

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*