Kako do lepote

Da li vi danas imate dovoljno vremena za duge tretmane ulepšavanja? Verovatno nemate jer u poslednje vreme život je postao mnogo brži nego pre i žene mnogo manje vremena posvećuju dugotrajnim ulepšavanjima.

senka za oči

Ako nemate vremena, a morate da izađete van, da li ste razmislili o frizuri za koju vam ne treba mnogo da ju napravite? Zašto ne bi pokušali sa kosom na stranu. To je frizura koju nose mnoge zvezde baš kao Jessica Alba. Ova frizura je odlična kada želite da za kratko vreme postignete izgled kao dame sa crvenog tepiha.

Usne možete da ulepšate u sekundi uz pomoć maslinovog ulja i soli. Za sve žene koje žele da imaju punije usne mogu da pomešaju maslinovo ulje i sol te lagano nanesu na usne. Sada su vaše usne baš kao na zvezdama koje gledate u raznim časopisima.

Šminkanje je mnogo važno, a ako nemate vremena za ulepšavanje trepavica i to može da se reši. Da li znate da vaše trepavice mogu da budu lepe i u hodu?

Brzo stavljanje maskare zahteva preciznu ruku i iskustvo koje se prikupljalo godinama. Važno je da prvo stavite maskaru i to pre nego što krenete nanositi senku na oči. Tako ćete da izbegnete da vam se senka upropasti ako se malo maskare nađe i na vašim kapcima.

Pravi volumen kose možete da imate za samo deset minuta. Što morate da uradite? Važno je da koristite figaro oko kojeg ćete da omotate široke pramenove. Tako ćete dobiti prelepe lokne i imati frizuru baš kao Beyonce.

Niste stigli da frizuru sredite do kraja i sada se ne osećate dobro? Vreme je za traku za kosu. Ona je pravo rešenje i spas za vaš lepi izgled. Traka ima fantastičan efekat i to za malo vremena. Sada znate kako do lepote i bez puno problema. Da li vam je sada malo lakše?

Autor. Sanja, Foto: Marin/Shutterstock

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*