Kako izgledati kao Alessandra Ambrosio

Lepa manekenka Alesandra Ambrosio već je duže vremena na vrhu modne scene i to zbog lepog tela, ali i lepog lica. Alesandra Ambrosio je jedan od najpoznatijih anđela poznatog brenda Victoria’s Secret. Ova seksi anđelica svaki put kada izađe na modnu pistu oduševi sve gledaoce.

alessandra ambrosio

Kako izgledati kao Alessandra Ambrosio? Ova slavna lepotica podelila je mnogo svojih trikova za lepotu i to kako bi pomogla ženama širom sveta koje takođe paze kako izgledaju. Lepi izgled sa savršenom frizurom možete imati ako poslušate savete ove manekenke.

Alesandra Ambrossio je mnogo puta izjavila kako su njena inspiracija mama i baka, a koje su joj govorile dok je još bila malena kako je važno da se prema svom telu odnosi oprezno i sa poštovanjem, kada je reč o njenom zdravlju ali i ishrani.

Alessandra i danas nastoji podeliti sa svojom decom ono što su njoj govorile njena mama i baka. Važno je da vežbate i pazite kakvu ishranu imate posle čega ćete da se osećate bolje u svom telu.

Prelepa manekenka sa sobom uvek ima balzam za usne, maskaru, ajliner i bronzer. Alessandra skoro uvek koristi prirodne boje senke za oči kao i rumenila, poput boje bele kave i braun boje. Balzam ili sjaj za usne je uvek u svetloj nijansi roze ili braun boje.

Manekenka smatra da je pored lepe senke za oči važno imati i dobar ajliner, a crta ne sme da bude predebela. Prevucite ju uz trepavice kako bi izgledalo prirodno i ne preterano. Ako volite karmin nećete da pogrešite ako se odlučite za karmin u svetloj nijansi roze boje.

Vaša kosa može da bude prekrasna kao i kod Alessandre, a ona svaki put nakon feniranja stavlja sprejeve za kosu kako bi joj kosa bila sjajna, zdrava i lepa.

Autor: Sanja, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*