Kako izgledati kao Dita Von Teese

Kada bi krenuli da pričamo o jedinstvenom stilu, burleski i glamuru onda bi Dita Von Teese zauzela prvo mesto. Njezin poseban izgled služio je kao inspiracija mnogim ženama u svetu koje su htele da izgledaju baš kao Dita.

dita von teese

De god da se pojavi pokazuje stil u kojem se nalazi retro i glamur. Poznata Dita ima svoju kolekciju šminke u saradnji sa Art Dekoom. Ako želite da se našminkate kao Dita sledi nekoliko saveta.

Kada započnete sa šminkanjem pazite da ste prvo stavili puder koji će u potpunosti da se stopi sa vašom svetlom puti. Nakon ravnomerno razmazanog pudera vreme je za rumenilo. Uzmite rumenilo nežno roza boje.  Ako vam je lakše svoju ćete svetlu put naglasiti tako što ćete se smejati dok stavljate rumenilo.

Posle pudera i rumenila možete da se posvetite svojim očima. Naglasite njhovu lepotu baš kao i Dita tako što ćete da uzmete crni ajliner i crnu maskaru. Na gornji kapak izvucite liniju ajlinerom i povucite još malo prema gore. Trepavice istaknite četkicom u tri poteza. Obrve uvek moraju da budu lepo oblikovane.

Na posletku su vam ostale usne. Uzmite jarkocrveni ruž za usne i ne zaboravite na olovku kojom ćete pre ruža oblikovati liniju oko usana.

Dita Von Teese rođena je 28. septembra 1972. godine u mestu Ročester u Americi kao Heather Renee Sweet. Ova poznata plesačica i pin up model nekoć je trenirala za balerinu, ali čim je proslavila 15 rođendan zaposlila se kao prodavač u trgovini s donjim vešom.

Kada je napunila 19 godina počela je da radi u jednom striptiz klubu, a nakon toga i kao fetiš model da bi kasnije postala zvezda burleske. Čak se 17 puta pojavila na naslovnici magazina Plajboj.

Dita Von Teese bila je zvezda poznatih brendova, kao što su Lui Viton, Kartjer i Šopard, a pojavila se u mnogim filmovima, muzičkim spotovima i serijama.

Autor: Sanja, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*