Kako izgledati kao Kim Kardashian

Kim Kardashian jedna je od popularnijih osoba iz sveta Holivuda koja je mnoge osvojila lepim izgledom. Za nju je teško reći da nije posebna, a to mnogo duguje svom mešanom poreklu. Kim dolazi iz velike porodice, a osim nje poznate su i njene sestre Kourtney i Khloe te majka Kris Jenner čiju su lepotu sve tri nasedile.

kim kardashian

Verovatno ne postoji žena koja nije htela barem jednom da izgleda kao ova prelepa dama. Poznato je da Kim uvek izgleda prelepo kao i njeno lice koje je jednostavno savršeno. Kim je priznala kako uvek nastoji da koristi jednak odnos korektora i podloge.

Korektor mora biti za nijansu svetliji od vaše kože, a njega ćete staviti na T zonu. Korektor možete da stavite i ispod očiju do jagodica, pa sve do obrva i ne morate se bojati da ćete da izgledate prešareno. Poznata osoba Kim smatra kako će sve da se lepo stopi. Za male nepravilnosti kod nosa, korektor možete da stavite od čela do centra nosa.

Nakon svetlog korektora krenut ćete sa tamnom podlogom. On mora biti za dvije nijanse tamniji od vaše boje kože. Podlogu stavite ispod jagodične kosti u tankoj liniji. Pazite da ne preterate sa količinom podloge, budite umereni kako ne biste otežale stapanje sa svetlim korektorom i tako pokvarile konačan izgled.

Nakon iscrtavanja možete da pređete na mešanje svetlih i tamnih tonova sve dok ne dobijete prirodan izgled, onakav kakav ima Kim Kardashian. Morate doći do one faze gde se ne smije više pokazati razlika i prelazi. Kim uzima mnogo vremena, a možete i vi. Na kraju stavite svetlu podlogu.

Kada ste završile sa podlogom, uzmite ajliner u crnoj boji i napravite liniju koja će da ide uz sam rub trepavica. Osim ajlinera možete da se poslužite i senkom u prirodnim bojama baš kao što je smeđa.

Autor: Sanja, Foto: Shutterstock

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*