Kako izgledati kao Kristen Stewart

Kristen Stewart je nova nada Holivuda koja je postaka popularna zahvaljujući filmovima o vampirima. Veza između Kristen i Roberta duže je vremena punila svetske medije, da bi se danas ovaj slavni par razišao. Robert i Kristen su krenuli različitim putevima.

glumica kristen

Da li želite da izgledate kao ova lepa mlada dama? To je moguće zahvaljujući nekoliko saveta koji će da vam pomognu da nosite frizuru i make up kao i ova slavna glumica. Počnite prvo sa šminkom i budite oprezni dok posmatrate mladu glumicu.

Mogli ste da primetite kako se glumica na svakom poznatom događaju pojavi sa malo šminke i frizurom kao da ju nije briga. Njezine frizure su neuredne, a šminke kao i da nema.

Ako želite tako izgledati, morate se našminkati u svetlim bojama sjenke za oči, a ne zaboravite da je manje uvek više. Počnite sa puderom koji morate da stavite preko celog lica.

Posle pudera možete da stavite neku lepu svetlu boju sjenke za oči, posle čega će da izgleda kao da niste ništa stavili. Ne zaboravite na maskaru i ajliner. Kristen nikada ne izlazi van bez maskare za volumen i ajlinera koji tako lepo ističe njene oči. I vaše oči mogu biti lepe s ajlinerom u crnoj boji.

Sada je vreme za rumenilo. Nećete da pogrešite ako stavite rumenilo boje kajsije ili bilo koje drugo u svetloj boji. I napokon karmin. Kristen se mnogo puta znala poigrati sa raznim bojama, pa se tako na jednom svečanom događaju pojavila s crvenim karminom, dok je na ostalim imala svetlu boju.

Završili ste sa šminkom i sada je vreme za frizuru. Za frizuru vam je neophodan češalj i ništa više. Kristen ne voli da ima svečane frizure nego više neuredne, a ako se vama to dopada tako možete i vi. Završili ste sa ulepšavanjem i možete da izađete van na žurku.

Autor: Sanja, Foto: Shutterstock

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*