Kako izgledati poput zvezde

Verovatno ste se više puta zapitali kako da izgledate poput lepotica koje gledate na televiziji. Poznato je da je za njihov prelep izgled zaslužan tim vrhunskih stručnjaka koji brinu o njima. Ali ne trebaju vam uvek stručnjaci nego samo dobra volja i možete da izgledate kao prelepa glumica Emily Deschanel koja glumi u seriji „Kosti“.

emily deschanel

Emily Deschanel mnogo nas je puta oraspoložila svojim nastupom seriji gde glumi zajedno sa kolegom koji je također popularan. Mnogo se puta mogla da primeti hemija između Emily i David Paul Boreanaza. Ovo dvoje lepih glumaca zbavaljaju gledaoce svojim humorom.

Pre nego što se počnete šminkati proverite imate li sve što vam treba. Ako nemate nabavite BB kremu, puder, maskaru za volumen i karmin ružičaste boje. Prvo kada se krenete šminkati stavite BB kremu. Ona će vašem licu dati sjaj i prirodni izgled. Možete da ju stavite preko celog lica.

Kada ste završili sa BB kremom uzmite puder i lagano ga stavite preko celog lica. Mnogo je važno da vam lice izgleda prirodno, a ne umetno, jer ne želite da izgledate kao klaun koji je pobegao iz cirkusa. Na oči stavite sivi svetlucavi ajliner, a ispod obrva malo smeđe boje koja će da naglasi vaše oči.

Trepavice istaknite maskarom koja će ih da učini još lepšima, a ako želite možete staviti i umetne trepavice. Na kraju dolazi karmin u ružičastoj boji koji će osvežiti vaše lice i dati mu mnogo sjaja.

Ovako se šminka poznata glumica, a ako želite imati sjaj kao mnoge druge zvezde, nećete pogriješiti ako se poslužite ajlinerom u crnoj boji, maskarom iste boje i tamnim bojama senke za oči. Ako želite možete da stavite svetlu i tamnu nijansu smeđe boje.

Autor: Sanja, Foto: Shutterstock

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*