Kako je nekada izgledala Senada Nurkić Maca učesnica Parova!

Senada Nurkić Maca definitivno je jedna od najintrigantnijih učesnica novog rijalitija “Parovi“ koji je juče počeo da se prikazuje na Happy TV.

Maca diskrecija

Ova zgodna Bosanka tamošnjoj javnosti je poznata po provokativnim nastupima i šokantnim izjavama. Ona postala poznata po svojoj izjavi da je veoma diskretna, te ja od tada dobila nadimak Maca Diskrecija.

Prvi put se javnosti predstavila u jednom muzičkom takmičenju, u kojem nije imala puno sreće da prođe dalje. Nakon toga Maca je doživela totalnu transformaciju. Posetila je estetskog hirurga gde je povećala grudi, smanjila nos i dopunila usne.

“Uvek sam se sama sponzorisala. Nije mi potreban sponzor, meni je samo potreban neki dobar menadžer da me uputi u posao. Na estradi ima raznih prevara. Nude sve i svašta. Sve se svodi preko kreveta.

Ja da sam tako htela, odavno bih imala i kola, i album. Možda bih već bila u Grandu. Bila sam kod plastičnog hirurga, uradila sam operaciju grudi. Imala sam veliku želju da to uradim, imala sam komplekse zbog malih grudi. Šta god da sam obukla, nije mi stajalo. Dobre grudi nisu garancijaza uspeh“ – rekla je Maca u jednom od svojih intervjua.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*