Kako se našminkati poput zvezde

Teško je poverovati kako postoji osoba koja nije barem jednom u svom životu htela da izgleda poput filmske ili muzičke zvezde. Ako ste jedna od onih koja želi barem jedan dan u svom životu izgledati kao zvezda sa crvenog tepiha, onda možete i to kao Gwen Stefani. Ova poznata pevačica svoju je rok karijeru započela u poznatom muzičkom bendu „No Doubt“.

gwen stefani

Godine 2004. objavila je svoj prvi solo album „Love. Angel. Music. Baby“ koji je postigao veliki uspeh i doneo joj veliku popularnost. Ova popularna pevačica lepog glasa poznata je i kao modni dizajner, a samo godinu dana pre nego što je objavila svoj prvi album lansirala je modni liniju pod nazivom „Lamb“.

Gwen Stefani mnogo je poznata zvezda koja ima svoj stil oblačenja i ulepšavanja. Upravo zbog tog posebnog stila koji prikazuje, Gwen je stekla obožavatelje diljem sveta. Njezina svetlo plava kosa, svetli ten i jarki ruž na usnama poslužili su kao inspiracija mnogima.

Mnoge žene imaju svetli ten baš kao Gwen, pa zato mogu da slede njen primer. Sve žene sa svetlom kožom moraju biti biti pažljive kada biraju novu boju pudera koja će se prelepo uklopiti sa bojom kože.

Puder morate ravnomerno razmazati i paziti da ne ostanu tragovi na rubu lica kako se ne bi činilo da imate masku i da ste upravo izašli iz cirkusa. Nakon što ste razmazali puder, sledi bronzer.

Mnoge žene još uvek ne koriste bronzer što je pogrešno, jer upravo on svakom licu daje svežinu kao što će dati vašoj svetloj koži. Rumenilo sledi nakon bronzera, a nežno roza boja lepo će da naglasi vaše jagodice.

Vreme je za oči. Na gornji kapak stavite ajliner u crnoj boji, a na trepavice maskaru u samo tri poteza. Ako imate prirodno tamne obrve možete ih posvetliti dok usne moraju biti našminkane u jarkocrvenoj boji.

Autor: Sanja, Foto: Shutterstock

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*