Kako se Novak Đoković opušta pre finala

Novak Đoković pored svoijih rezultata u tenisu poznat je i kao šoumen koji se svaki put pre finala odluči opustiti uz pesmu. Najbolji svetski tenisač odlučio je da podeli sa svojim obožavateljima na Instagramu slike gde se može videti kako se zabavlja uz svoj muzički bend „Đoko bend“.

novak đoković

Na zvaničnim stranicama kao što su Tviter, Fejsbuk i Instagram, Đoković je postavio fotografiju na kojoj se u društvu svojih drugara zabavlja pevajući jedan od svojih hitova. Da je Novak Đoković mnogo zabavan, mogli smo da primetimo i ranije. Čak se pojavio u poznatom muzičkom spotu Dragonette „Helou“.

Za jedan poznati magazin Novak je izjavio kako nema boljeg opuštanje od muzike i pevanja, a kako on zna da peva i pleše na teniskom terenu, ova njegova izjava uopšte nas ne čudi. U svakom razgovoru za novine Novak nikada ne propušta priliku kako bi se zahvalio svojim vernim obožavateljima na podrški.

Autor: Sanja, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*