Kako se rešiti celulita

Ah taj celulit… Teško je poverovati kako postoji žena da nikada nije imala problema s bolesti potkožnog tkiva. Kada ćelije u kojima se nakupilo puno toga lošeg i otrovnog preraste u sisteme ćelija, na koži se pojavljuju kvrge koje s vremenom postaju sve primetnije. To zovemo celulit.

žena na tretmanu

Kada dođe momenat da pokažete vaše lepe noge, vi ne želite da hodate u kratkoj suknji ili haljini te bikiniju? To je problem mnogih žena i vreme je da se informišete o tome kako da problem rešite što pre kako ne bi više uticao na vaš život i sve ono šta radite. Vreme je da naučite uživati.

Kako bi ga se rešile što pre mnoge su žene postavile pitanje da li je moguće da nestane za dve nedelje. Dobro je šta u tome ima istine, ali ne putem krema koje se reklamiraju na televiziji, a koje treba samo da namažete.

Celulita se ovako brzo možete da rešite uz pomoć nekoliko tretmana. Radi se o kombinaciji koja ne uništava samo celulit i zateže kožu nego i topi masne naslage. To su tri tretmana poput AWT-a, bodiprogresa i mezoterapije.

Šta je AWT? To je terapija akustičnim talasima, a samo 5 tretmana je dovoljno da bi se ispeglao celulit. AWT proizvodi jake udarne talase koji prodiru u tkivo do 6 cm i tako razbijaju celulit.

Mezoterapija je još jedan tretman koji može da vam pomogne. Ovde se sitnim iglama u kožu ubrizgava koktel kojem je kofein glavni sastojak. Posle samo jednog tretmana već možete da očekujete rezultate. Mezoterapijom se u organizam unose minerali i vitamini koji pomažu radu lokalnog metabolizma.

Bodiprogres je terapija koja se oslanja na fizikalnu terapiju i aparat sa preko 40 različitih programa. Tretman traje oko 40 minuta, nije bolan i može da se radi svaki dan. Od programa ne treba zaboraviti na one koji zatežu mišiće i tope masnoću. Sve one koje su barem jednom razmišljale o tome da se reše celulita, mogu da pokušaju sa ovim programom.

Autor: Sanja, Foto: Kurhan/Shutterstock

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*