Kako smršati kao Pink

Pink je slavna pevačica koja iza sebe ima mnogo nagrada i priznanja kako od fanova tako i od kritičara. Iako je uvek bila poznata po svom posebnom izgledu, lepom i jakom glasu te različitim bojama za kosu, Pink je sada postala zanimljiva zbog brzine kojom je uspela da smršavi veoma brzo.

pevačica pink

Pink je priznala kako se tokom trudnoće udebljala oko 25 kg, ali da nije bio problem kada je rešila da izgubi sve te kilograme. Uspela je da vrati svoju željenu kilažu. Mnogi ne mogu da dočekaju informacije kako je tako brzo izgubila sve ono što je nakupila tokom trudnoće.

Pink se posle prve trudnoće okrenula vežbanju i promenama u ishrani te je uspela da se oslobodi viška kilograma. Tokom trudnoće Pink je jela mnogo kolača i najviše čizkejka, pa se mnogo puta znala šaliti kako je njena ćerka napravljena od tog ukusnog kolača. Čizkejk je jedan od najomiljenijih kolača u Americi.

Pevačica je priznala kako je trudnoća za nju bila drugo stanje jer se tokom devet meseci osećala skroz zbunjeno. Priznala je kako tokom trudnoće nije toliko pazila na ishranu, šta je kasnije utecalo na njen izgled.

Posle rođenja ćerke, Pink je shvatila kako je vreme da smršavi i opet izgleda kao pre nego što je ostala trudna. Zahvaljujući svojim genima i snažnom karakteru, Pink je brzo smršala i pokazala kako je sve moguće.

Pink je podelila treninge tako šta je radila nekoliko različitih vežbi. Treninzi su bili podeljeni tako da je radila kardio vežbe, jogu i vežbe snage. Vežbe snage su joj bile veoma teške, a sastojale su se od tegova i čučnjeva.

Pink sada više nema mnogo kilograma i sve ostale žene koje su imale istu situaciju mogle bi da postupe baš kao i ova poznata pevačica. Važno je samo da ne odustaju već na početku. Sve je moguće, pa tako i da se vratite izgledu koji ste imale pre nego šta ste ostale trudne.

Autor: Sanja, Foto: Twitter

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*