Kaličanin: Jami je najzgodnija žena na estradi!

Dušan Kaličanin odlepio je na pojavu Jasne Milenković Jami do te mere da je pa na kolena pred nju na jednom snimanju. On kaže da je folkerka za njega sinonim za dobro telo i seksepil, te da u njemu budi posebna osećanja.

Jami Dusan

Folk zvezda i glumac gostovali su zajedno u jednoj TV emisiji, gde su se prvi put zvanično i upoznali. Čim ju je zapazio odevenu u usku haljinicu koja je otkrivala sve njene obline, Dušan se bukvalno zbunio. On je sve vreme posmatrao i odmeravao Jami. Tek na kraju snimanju skupio je hrabrost da joj priđe i upozna se sa njom.

„To je žena koju volim celog svog života. Pratim njen rad, ali nikada nisam ni sanjao da ću je upoznati i da ćemo biti zajedno u emisiji. Imao sam malu tremu od njene blizine. Jami je bez konkurencije najzgodnija žena na estradi“ – kaže Kaličanin.

On je nešto kasnije kada se opustio pao na kolena pred Jami, ne bi li joj tako pokazao koliko je poštuje i ceni. Njih dvoje su ćaskanje i druženje nastavili i posle snimanja, a ustanovili su da imaju mnogo zajedničkih interesovanja.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*