Kaličanin vraća Medenicu na film!

Jasmina Medenica se vraća svojoj velikoj ljubavi, a to je gluma. Pevačica se nakon završene farme bacila na više poslovnih frontova, a jedan od poslovnih angažmana vezan je za njen povratak glumi.

Naime, Medenica zajedno sa glumcem Dušanom Kaličaninom priprema dosta iznenađenja za sve one koji vole da je gledaju na filmskom platnu.

Kako saznajemo, njih dvoje su u pregovorima za jednu TV seriju, kao i za nekoliko filmskih uloga. Njih dvoje se znaju od ranije, ali tek sada su našli vremena da se angažuju oko zajedničkih projekata.

Filmski producenti su više nego zaintreresovani da ovaj dvojac vide zajedno u nekoj od serija, odnosno filmova.

“Istina je da zajednon sa Medenicom spremam dosta iznenađenja za sve one koji vole moju i njenu glumu. U igri je jedna TV serija koja se sprema, kao i film i pozorišna predstava. Ona trenutno odmaram u LA, a onda se vraća i počinjemo da radimo punom parom“ – kaže Kaličanin.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*