Karleuša naručivala Cecine pesme!

Jelena Karleuša u mladosti nije krila koliko voli Cecu Ražnatović i njene pesme, pa su one bile čak i na listi njenih muzičkih želja. Na internetu je osvanuo snimak od pre dvadeset godina na kome Diva kao muzičku želju u jednoj emisiji naručuje ni manje ni više do Ceinu pesmu “Neodoljiv, neumoljiv“.

Ceca JK

Novosadska voditeljka Nataša Ilić iz dana u dan “iznenađuje“ našu estradu sa snimcima iz svoje emisije “Muzička kutija“ koja je svojevremeno bila najpopularnija kolažna emisija na našim prostorima. Pored toga što na njenim klipovima možemo da vidimo kako su naši estradnjaci izgledali pred dvadeset godina, možemo da se podsetimo i kako su tada razmišljali.

Jelena Karleuša sada već davne 1997. godine obožavala je pesme Cece Ražnatović. Ona to nije krila. Naprotiv, ponosno je pričala o tome da joj je Svetlana idol, i da voli sve njene pesme. U Natašinoj emisiji, u rubrici muzička želja, Jeca je kao iz topa poručila Cecin veliki hit.

„Volim svaku vrstu muzike, sve što je dobro u muzici i narodno i zabavno. Moja muzička želja bi bila, na primer, nešto od Cece, pošto njene pesme volim. Nešto su između, ni narodne, ni zabavne. Na primer “Neodoljiv, neumoljiv““ – rekla je tada Jelena, kao pevačica koja je u to vreme izdala svoj treći album.

Ko bi mogao da pomisli da će JK i Ceca samo godinu dana postati najgori neprijatelji? Mlada i neiskusna Karleuša je u tom periodu za časopis “Pink revija“ izjavila da su sve pevačice kurve, na šta su Ceca i Arkan osuli drvlje i kamenje po njoj. Od toga trena, pa sve do danas, dvadeset godina kasnije, njih dve su u javnom ratu.

I tako, svako malo pojavi se tek poneki snimak, da posvedoči koliko je JK volela Cecu, i da je ona stara “Od ljubavi do mržnje linija je tanka“ i te kako istinita u njihovom slučaju.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*