Karlo Zagorac biografija

Karlo Zagorac je radio voditelj te organizator i umetnički direktor festivala „Ovo je moj grad“ koji je postao slavan posle takmičenja u rijaliti šou „Veliki Brat“. Karlo se oprobao na mnogo različitih područja pa je tako radio i kao novinar za magazin „Urban bug“.

karlo zagorac

Karlo Zagorac je rođen 28. februara 1977. godine u Beogradu. Završio je srednju školu i nastavio da živi u Beogradu. Pre nego što se prijavio za takmičenje u šou „Veliki Brat“ Karlo je radio kao frizer. Mnogo puta dok je davao intervjue priznao je kako nikada nije imao uzora i za razliku od mnogih pred publiku nije želeo da nastupi s bilo kakvim nadimkom jer ga nikada nije ni imao.

Karlo je pokazao da ima talenat za mnogo toga. U slobodno vreme voli da sluša muziku i to Hip Hop, a osim toga njegova ljubav je dizajn i oslikavanje tela. Svaki put dok je davao intervjue govorio je kako sebe smatra vanzemaljcem i umetničkom dušom.

Osim kao frizer i stilista Karlo se bavi i muzikom kao deo sastava „Dirty cover“, a izdao je nekoliko singlova kao samostalni umetnik i izvođač. Karlo je već sada postigao mnogo toga i pokazao da ima znanje da napravi skoro sve šta zamisli.

Autor: Sanja, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*