Karolina Gočeva priredila spektakl na Kolarcu!

Koncertom u prepunoj sali Kolarčeve zadužbine najveća makedonska zvezda, Karolina Gočeva, po prvi put beogradskoj publici predstavila se projektom „Makedonsko devojče“.

Dvosatnim koncertom u intimnoj atmosferi Kolarca, lepa pevačica doslovno je oduševila Beograđane, raskošnim interpretacijama najlepših pesama sa albuma „Makedonsko devojče 1“ i „Makedonsko devojče 2“.

Koncert je otvorila numerom „Skopska magla“, nakon koje aplauzi nisu prestajali. Među pesmama koje se temelje na korenima tradicionalne makedonske muzike, posebno emotivno bilo je izvođenje pesme „Koj da mi zapee“, koju je Gočeva izvela i na bis.

„Jako sam srećna što sam imala priliku da pevam pred beogradskom publikom. Prezadovoljna sam reakcijama na pesme sa ovog projekta, na kome sam rad započela još 2008. godine. Nadam se da ću se od sada češće susretati sa sjajnom beogradskom publikom“, kaže Karolina.

Harizmatična pevačica nastupila je s bendom posebno oformljenim za ovaj projekat, a kao specijalan gost nastupio je virtuoz na trubi – Džambo Agušev.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*