Karolina Gočeva: Zagrevanje u Karnegi Holu pred koncert na Kolarcu!

Makedonska pevačica Karolina Gočeva, nedavno je doputovala iz Njujorka, gde je nastupila kao gošća na koncertu najpopularnijeg makedonskog kompozitora, Duke Bojadzieva, u prestižnom Karnegi holu.
Slobodno vreme u Velikoj jabuci iskoristila je za šetnju, šoping i uživanju u toplom vremenu. Po povratku iz Njujorka, par dana je provela u Beogradu, kako bi završila finalne pripreme za koncert koji će 7. novembra održati na Kolarcu.
„Veoma sam uzbuđena što ću imati priliku da beogradskoj publici predstavim projekat „Makedonsko devojče“, koji se sastoji od najlepših numera sa dva istoimena albuma. Reč je o pesmama koje se temelje na korenima tradicionalne makedonske muzike. Gde god da smo ih do sada izvodiili, publika je reagovala fantastično“, objašnjava Karolina.
Harizmatična pevačica nastupiće s bendom, posebno oformljenim za ovaj projekat. U prilog tome da 7. novembra na Kolarcu Beograđane očekuje odličan koncert, govori I podatak da je Gočeva rasprodala šest koncerata u Makedonskoj operi i baletu i pokorila arenu „Boris Trajkovski“ u Skoplju, prodavši tokom godine fascinantnih 15.000 ulaznica.

Autor: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*