Karte za Crvenu Jabuku u prodaji!

Za unplugged koncerte Crvene Jabuke u Beogradu i Novom Sadu vlada veliko interesovanje. Karte su u prodaji a mogu se naručiti i putem interneta. U Beogradu u Velikoj dvorani Doma Sindikata, 25.aprila i u Novom Sadu u SNP-u 27.aprila.

Crvena jabuka

Crvena Jabuka će svirati i pevati kako oni vole da kažu „bez struje i za dušu“ pa su zbog toga i birali akustične i intimnije prostore za svoje unplugged koncerte! Žera dodaje da će i ovako odsvirane Jabukine pesme zvučati emotivno i sa puno ljubavi. “Ljubav je naš jedini razlog za pesme. Ja živim i radim za ljubav“.

“To je najveći motor koji nas sve zajedno pokreće i bilo da je vesela ili tužna, kakav je uostalom i život. To je naša svakodnevnica to su pesme koje ne teraju na zlo nikoga“.

Karte za koncerte Crvene Jabuke u Beogradu i Novom Sadu su u prodaji i to po cenama od: 1500, 1700 i 1900 dinara. Moguća je i on-line kupovina a cene su jedinstvene za oba koncerta.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*