Katarina Grujić ljuta na novinare!

Katarina Grujić prilično je ljuta na novinare i na tabloide. Nakon što je jedan list prozvao da ne izlazi iz omiljenih čizmica, ona im je preko svog facebook profila uputila otvoreno pismo u kojem nije bila nimalo prijatna. Evo šta im je ona poručila.

Kata Grujić

“Dragi moji dobri novinari. Shvatam da sam vam potrebna da pišete o meni da bi prodali svoje novine, ali zar morate toliko nisko da padnete i pišete baš svaku glupost?! Šta ste hteli ovim da postignete? Mene da izblamirate,da mi se smejete? E pa dragi novinari ovde ste se samo vi izblamirali!

Ja sam obična devojka bez kompleksa, nosiću stvari još 100 puta, nisam kao pojedine moje koleginice da obučem stvarčicu jednom i da je bacim jer sam „ZVEZDA“ i bahatim se, dok neko nema da kupi hleb da jede“.

“Ponosim se sobom i mojim čizmicama, jako su udobne idu mi uz sve što obučem, a za hladno vreme su idealne! Tako da dragi moji novinari nema potrebe da mi kupujete nove čizmice, imam ih još 25 raznih dezena i boja, samo ja nisam puna kompleksa i živim normalan život kao i svi ljudi“

Autor: Goran, Foto:Kobi

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*