Katarina Kety Marković imala bliski susret sa ajkulama!

Posle uspešne godine, u kom je objavila svoj prvi singl i pošteno se naradila, obzirom da je radila i po četiri dana nedeljno, Katarina Katy Marković je otišla na zasluženi odmor u Španiju. Kako smo saznali, pevačica je htela i da se odmori, ali i da napravi plan za naredni period, kada je čeka mnogo poslovnih obaveza i snimanje nove pesme, pa se odlučila da to odradi u toplijim krajevima.
Obzirom da je, sa svojim  društvom sa kojim je otišla, obišla najzanimljivije predele u Španije, Kety se srela i oči u oči sa ajkulama u „Loro parku“, zatim je obišla „Siam parku“, koji je jedan od najvećih akva parkova u Evropi, da bi se, kako priznaje, dobro smrzla pri obilasku „El Teide“ vulkana, koji se nalazi na 3750 metara i koji spada u najveći vrh Španije gde temperatura iznosi svega 2 stepena.
Katy je odsela u hotelu „Regency Counrty Club“, inače hotelu sa pet zvezdica, gde se dobro odmorila, a odmah po povratku iz Španije, krenula sa preslušavanjem pesama, obzirom da planira novu pesmu objaviti u martu. Kako je bilo u Španiji, najbolje govore fotografije koje su pred Vama!
Autor: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*