Katarina Kety Marković oduševila publiku na „Fezam“ festivalu!

Da se svaki trud i rad isplati, najbolje se pokazalo na primeru mlade Katarine Kety Marković. Ova atraktivna i ambiciozna pevačica, ruši sve prepreke pred sobom i sve zamišljeno ostvari.
Kety nagrada
Kada je, kako nam je priznala, završila sa takmičenjem na Zvezdama Granda, črvsto je odlučila da će napraviti solo karijeru, što polako i ostvaruje.
Po izboru publike, Kety je sa prvom pesmom uspela da osvoji simpatije ljudi, pa su tako u velikom broju na festivalu „Fezam“ glasali da baš ona bude otkriće godine u kategoriji pevačica.
„Ponosna sam na činjenicu da je veliki broj publike glasao za mene i da sam većinskim glasovima ja izabrana za otkriće godine. Ovo je samo vetar u leđa za sve ono što planiram i čime ću se odužiti ljudima koji su glasali za mene, kako bi opravdala ovoliki broj glasova“ – rekla je ponosno Kety.
Potsetimo, Kety je izdala pesmu „trenutak istine“, koja je naišla na simpatije publike, pa ne čudi što je ponela navedenu titulu.
Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*