Katarina Kety Marković pravi lom u Nox-u za Novu godinu, a sutradan u Lazarevcu u klubu London!

Kada je pre par meseci prvi put nastupila u diskoteci Nox u Sremskoj Mitrovici, bilo je jasno da će Katarina Kety Marković biti jedna od omiljenih pevačica u ovom klubu.
Atmosfera koju je tom prilikom napravila, posetioce diskoteke je potpuno oduševila, pa su se njeni nastupi u istoj već nekoliko puta ponovili, pri čemu je dokazala da je neprikoslovena u svom poslu.
U prilog toj priči ide i činjenica da su posle drugog nastupa, Kety i njen Mistique bend dobili ponudu od vlasnika diskoteke da za doček Nove godine nastupe kod njih.
Međutim, tada je još uvek bilo rano za priču o novogodišnjem nastupu, pa su oni ipak pričekali malo. Iz dana u dan su stizali novi pozivi, ali vlasnik diskoteke Nox je bio uporan u nameri da njegove goste uveseli baš ova vesela skupina, pa je cifru koju je ponudio bilo nemoguće odbiti.
Odmah nakon Sremske Mitrovice, Kety će sa bendom nastupiti u Lazarevcu u klubu London, gde se takodje očekuje odlična atmosfera, pa se nadamo da će onima koji se odluče da provedu novogodišnje praznike sa Kety, a sigurni smo da je takvih mnogo, da će im cela godina biti vesela.
Do tih nastupa, Kety očekuje još mnogo posla, jer nastupa skoro svako veče, dok u popodnevnim časovima ide na snimanja novogodišnjih programa, tako da nema odmora.Na jednom od snimanja smo i napravili ove fotografije sa njom!
Autor: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*