Katarina Vučetić Manojlović biografija

Katarina Vučetić je manekenka iz Srbije koja je osim po svojoj lepoti postala poznata i zbog toga šta je uspela da pomogne čoveku koji je hteo da si oduzme život. Već sada ima bogatu karijeru, a osim kao manekenka Katarina je i modna dizajnerka.

katarina vučetić

Katarina Vučetić je rođena u mestu Kruševcu 10. aprila 1983. godine. Rođena je u porodici oca vojnog pukovnika i majke profesorke na Višoj pedagoškoj školi. Iako je rođena u Kruševcu Katarina je odrasla u Nišu, a posle toga je nastavila da živi u Beogradu.

Imala je samo 12 godina kada je morala da ode od svog oca i majke kako bi mogla da se posveti plivanju. Iako je imala velike rezultate u plivanju (osvojila je 450 medalja) Katarina nije nastavila dalje sa sportom nego se posvetila menekenstvu.

Katarina je visoka 175 cm, ima prelepu braun kosu i plave oči. Dosad je radila kao model za agenciju „Fox Fasion“ te kao asistent menadžera u svetskoj kompaniji „IBM“. Godine 2003. na takmičenju na Filipinima je osvojila peto mesto gde je izabrana za devojku koja ima najbolje sportsko telo.

Veliki momenat u njenom životu bio je kada se slučajno našla na Brankovom mostu kada je jedan čovek hteo da si oduzme život. Katarina je uspela da ubedi čoveka da ne skoči i tako ga spasila. Za sebe je mnogo puta izjavila kako ne voli laž i nepravdu. Udala se za Darka Manojlovića dugogodišnjeg prijatelja.

Autor: Sanja, Foto: Screenshot Youtube

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*