Kate i William rešili ime deteta

Kraljevski par Kate Middleton i princ William očekuju još jedno dete, a prema nagađanu svetskih medija očito je kako je par rešio ime još nerođenog deteta i to ako bude devojčica. Vojvotkinja Kate Middleton čeka drugo dete i nije trebalo mnogo da počnu nagađanja kako će se dete zvati.

kate i william

Bliski izvori kraljevskog para potvrdili su kako će se iduće dete Kate i William ako bude devojčica zvati Diana jer žele odati počast majci princa Williama koja je poginula u saobračajnoj nesreći u Parizu 1997. godine.

Bila su to teška vremena za braću Williama i Harryja koju su tada još bili samo deca. Kraljevski par je rešio da ima bude Diana i pre nego što je Kate bila trudna.

Princ William je bio povezan sa svojom mamom i zato je želio da joj oda počast. Nažalost vojvotkinja ima problema sa mučninama kao i u prvoj trudnoći pa je princ zamolio sve za razumevanje.

Autor: Sanja, Foto: Shutterstock

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*