Kate Middleton čeka blizankinje?

Prema nagađnjima svetskih medija izgleda da će kraljevski par Kate Middleton i Wiliam dobiti blizankinje i to dve devojčice. Još ništa nije zvanično, ali tako stoji u britanskim medijima koji su do informacija došli od izvora bliskog kraljevskom paru.

kate middleton

Kate i William su rešili da ako vojvotkinja rodi devojčicu da će se zvati Diana, ali sada će morati da smisle još jedno ime koje će da zadovolji celu kraljevsku porodicu. Vest o trudnoći vojvotkinje potvrđena je tek nedavno tako da je ova vest došla kao novo veliko iznenađenje.

Princeza Diana po kojoj bi dali ime svojoj ćerki tragično je preminula u saobraćanoj nesreći u Parizu 1997. godine kada je pokušavala  da pobegne od novinara. Mnogi su se pitali kako će se zvati druga devojčica ako je istina da kraljevski par čeka blizance.

Potvrđeno je kako će se druga devojčica zvati Elizabetha kako se zove i kraljica. Smatra se kako bi kraljica sa tim trebala da bude srećna jer joj nije drago što će se jedna devojčica zvati kao njena bivša snaja.

Autor: Sanja, Foto: Shutterstock

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*