Kate Perry nova kraljica Twittera

Kate Perry pevačica prelepog izleda i glasa je nova kraljica Twittera. Tako je sa trona skinula Justina Biebera kao najpraćenije osobe na spomenutoj socijalnoj mreži. Prelepa pop zvezda od 4. oktobra je najpraćenija osoba na Twitteru sa 46 599 645 pratilaca.

kate perry

Na drugom mestu se nalazi Justin Bieber sa 30 hiljada manje posetilaca, odnosno sa 46 546 302. Justin je u svoje vreme pretekao Lady Gagu koja je tada držala prvo mesto. Ona se sada nalazi na trećem mestu sa 40 miliona pratilaca. Ostaje da vidimo hoće li se situacija menjati ili ne. Kate Perry je sada nova kraljica i to joj niko ne može da oduzme.

Kate Perry dosada je ostala zapamćena po svom posebnom izgledu i čestim promenama boje kose. Fanovima se mnogo svidela zbog svoje otvorenosti i večnog osmeha koji ne silazi s njenog lica.

Autor: Sanja, Foto: Shutterstock

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*