Kazalište sa komandosima na Tašmajdanu!

Koncert Prljavog Kazališta koji će se održati 11. juna na beogradskom Stadionu Tašmajdan biće jedinstven po svemu, pa i po scenariju koji „Prljavci“ pripremaju za ovaj muzički spektakl.

prljavo-kazaliste

Grupa prvi put u karijeri priprema koreografije za nekoliko svojih najvećih hitova, a u izvođenju istih pomoći će im i nekoliko britanskih kaskadera od kojih su dvojica svojevremeno bili komandosi.

Posetioci će biti u prilici da uživaju u jedinstvenom muzičko-scenskom događaju koji će upotpuniti rasveta koja se prvi put koristi na ovim prostorima. Ceo ambijent uključujući i stene poslužiće kao pozadina za hologram, a zbog koncerta se otvara i pećina koja se nalazi ispod stadiona, i koja će u ovom slučaju slavnim rokerima poslužiti kao bekstejdž.

Kada se sve uzme u obzir, naročito repertoar koji se priprema, biće ovo jedan od najboljih koncerata Prljavog Kazališta u njihovoj dugogodišnjoj karijeri, kažu „Prljavci“, i pozivaju svoje najvatrenije fanove da na vreme obezbede ulaznice.

Sigurno ste i zaboravili da brojne velike hitove izvodi upravo ova grupa, podsećamo vas samo na neke od njih:

Zaustavite zemlju, Na badnje veče,  Mi plešemo, Sve je lako kad si mlad, Kiše jesenje, Ne zovi mama doktora, Tu noć kad si se udavala, Moj bjeli labude,  Crno-bjeli svijet, Lupi petama, Uzalud vam trud svirači, Ma kog me boga za tebe pitaju, Beznadni slučaj, Ptico malena i mnoge druge.

Autor: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*