Kejti Kjurik naslednica Opre?

Najpoznatija voditeljka talk-show programa na svetu, Opra Vinfri je najavila svoj odlazak nakon 25 godina emitovanja njene emisije. Naime, ona je odlazak najavila jos pre 2 godine, a sada se primakao termin emitovanja poslednje emisije koja će biti emitovana 25. maja.

Pitanje o kojem se najviše trača, jeste ko će biti naslednik popularne Opre? Ono što je sigurno jeste da onaj koji bude nastavio neku vrstu talk-šou-a u terminu koji je imala Opra, imaće veoma težak zadatak. Da li iko može da sagradi takvo ime, i takav brend kakav je napravila Opra?

Ime koje se spominje u javnosti je Kejti Kjurik, koja bi trebala da pređe sa televizije CBS na ABC. Naravno. sve informacije se drže u najvećoj tajnosti dok Kejti ne napusti CBS. Ono što je sigurno, jeste da će Amerikanci gledati upravo nju nedelju dana nakon emitovanja poslednje emisije Opre u istom terminu.

Spominje se i cifra od 20 miliona dolara koja je, navodno ponuđena Kejti za prelazak na ABC.

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*