Kelly Clarkson se udala

Poznata pevačica i pobjednica Američkog Idola Kelly Clarkson udala se za sina svog menadžera Brandona Blackstocka. U javnost su iznešene brojne spekulacije hoće li venčanje biti veliko ili malo i hoće li uopšte doći do ceremonije. Kelly i Brandon odlučili su da se venčaju bez prisustva medija.

kelly i brandon

Kelly i Brandon izrekli su sudbonosno da na farmi u Tenesiju. Prelepa mladenka imala je seosko venčanje uz prisustvo samo najbližih drugara i porodice. Kelly i Brandon odlučili su se za malu ceremoniju kojom su proslavili ljubav.

Pevačica i menadžer poznaju se još od 2006. godine kada je Brandon bio u braku. On iz prvog braka ima decu Savannah (11 godina) i sina Setha (7 godina).

Zajedno su od februara 2012. godine, a verili su se iste godine u decembru. Poznata pevačica odlučila je odmah nakon venčanja promeniti prezime, a izjavila je kako planiraju imati decu što pre moguće.

Autor: Sanja, Foto: Instagram

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*