Kendall Jenner nova manekenka Victoria’s Secret?

Slavna porodica Kardashian opet je uspela da napravi veliku stvar, ali ovog puta se radi o mlađoj sestri Kim Kardashian, Kendall Jenner koja već neko vreme radi kao manekenka. Kendall je već mnogo puta izjavila kako ne želi da Kim dolazi na njezine revije jer je to ipak njen uspeh.

manekenka kendall jenner

Izgleda da je mlađa sestra klana Kardashian-Jenner uspela da se probije u svetu manekenstva jer se sve više priča o tome kako će Kendall da bude nova manekenka Victoria’s Secret. Još ništa nije zvanično, ali veruje se da bi to bio veliki uspeh za mladu devojku.

Šta čeka svaku novu manekenu koja bi mogla da nosi najpoznatije revije? Celodnevno vežbanje, naporne probe i kasting samo su jedan deo cele priče koja čeka svaku devojku koja se prijavi za Anđela.

Nagađa se kako je mlađa sestra Kedall nakon nekoliko meseci rada u manakenstvu uspela da prođe nekoliko krugova i tako pokazala da može da bude novi Anđeo.

Autor: Sanja, Foto: Instagram

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*