Kety u zagrljaju Zvezde Granda!

Iako je jedna od najatraktivnijih pevačica na našoj estradi, o ljubavnom životu Katarine Kety Marković se do sada nije pisalo. Međutim, ono što je nama zapalo za oko je činjenica da Kety dosta vremena provodi u društvu Vlade Antonijevića, perspektivne Zvezde Granda.

Kety i Vlada 1

Tako je prošlog vikenda na društvenim mrežama osvanula njihova zajednička slika u kojoj je Kety u Vladinom zagrljaju, što je probudilo našu maštu, da između njih ima nešto više od druženja.

„Ja i Vlada u kombinaciji, e sada ste me slatko nasmejali. Ma kakvi. Mi radimo već dugo zajedno i dobri smo prijatelji. Spaja nas isključivo poslovna saradnja, koja je vremenom prešla u prijateljstvo“ – rekla je kratko Kety.

Kako nam ove njene reči nisu zvučale uverljivo, raspitali smo se još malo i saznali da između njih zaista ne postoje emocije. Mnogo vremena provode zajedno, jer sa bendom Mistiqe, čiji su članovi, rade i po pet dana nedeljno i kako smo saznali, jedan su od najtraženijih i najzaposlenijih bendova, koji su angažovani mesecima unapred.

Ipak, naša potraga se ovde ne završava, jer ovako lepa i atraktivna devojka, sigurno je ne može biti sama. Pa saznaćemo već ko je osvojio Ketyno srce.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*