Kety: Volim Sarajevo, a želja mi je da upoznam Merlina!  

Gostovanje na sarajevskoj „OBN“ televiziji, Katarina Kety Marković je iskoristila kako bi provela dva dana u Sarajevu. Kako smo saznali, Kety je došla dva dana pre zakazanog snimanja, kako bi se malo odmorila i uživala u Sarajevu.
Kety Sarajevo 3„Meni je Sarajevo, posle rodnog Beograda, omiljeni grad I mogla bih živeti u Sarajevu. Tačno je da sam došla dva dana pre zakazanog snimanja, jer sam želela da se malo odmorim od naporne nedelje i uživam na Baščaršiji. Dva dana sam uživala u svim čarima Sarajeva, obožavam da jedem i dala sam sebi maksimalno slobode neobraćajući pažnju na kalorije, pa su ćevapi i baklave bile neizbežne. Sarajlije su divne i volela bih da se sretnem sa njima u nekom klubu, a nadam se da će to biti vrlo brzo“ – kaže Kety.
Ono što smo saznali je da Kety ima i neostvarenu želju, za koju se takođe nada da će joj se uskoro ostvariti.
„Od Vas se ne može ništa sakriti. Tačno je da imam neke želje koje će se sigurno uskoro ostvariti, a izmedju ostalog je da upoznam Dinu Mirlina. Volim njegove pesme i izuzetno ga cenim kao umetnika, tako da bi mi bila velika čast da ga upoznam. Obzirom da ću u narednom periodu češće biti poslovno u Sarajevu, nadam se da će mi se i ova  želja uskoro ostvariti“ – nada se Kety.
Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*