Kety:“Vreme me nije poslužilo, ali mi nije ni pokvarilo odmor“!

Posle i više nego uspešne letnje sezone i objavljivanja svoje prve pesme, Katarina Marković Kety je otišla na zasluženi odmor. Međutim, kada je uhvatila malo slobodnog vremena da ode na odmor, vreme nije dozvolilo da se opusti kako treba!
Kety Grcka 5
Leto je bilo radno, pa nisam mogla otići na letovanje u julu ili avgustu.Uistinu, bila sam kratko u Crnoj Gori, ali je to malo bilo radno, malo paradno, pa to i ne računam kao odmor. Međutim, ovih dana je u Grčkoj kiša padala skoro svaki dan.Iako nismo mogli da se kupamo u moru, odmarali smo se i kupali u hotelskom bazenu, gde smo bili smešteni, tako da nisam dozvolila da mi kiša upropasti odmor i uživanje. Na letovanje sam otišla sa prijateljima, tako da provoda nije nedostajalo, pa se kroz par dana vraćam punih baterija“ – rekla nam je zadovoljno Kety iz Haniotija.
Kako smo saznali, po povratku sa odmora Kety će krenuti sa preslušavanjem novih pesama, jer u martu planira izdati drugu pesmu, a radnu jesen koja je pred njom bi mogao da prekine jedan rialiti program, o čemu, iako smo čuli da će postati učesnica istog, Kety nije želela ništa da komentariše. Bar za sada!
Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*