Kim Kardashian smršala 15 kilograma

Kim Kardashian daleko najpopularniji član poznate porodice Kardashian objavila je na svom Twitter profilu kako je izgubila 15 kilograma. Ova poznata starleta izjavila je kako uspela da smršavi zahvaljujući zvaničnoj Atkinsonovoj dijeti, tako što je unosila više proteina a manje ugljenih hidrata.

kim kardashian

Kim je izjavila kako već neko vreme jede samo niskokalorične proteine, sir, voće i povrće te malu količinu ugljenih hidrata. Budući da je Kim odlučila da doji nije htela krenuti prerano na dijetu nego tek kada joj je lekar to dopustio. Sve vreme je naporno vežbala sa ličnim trenerom.

Kim je tekom trudnoće izgledala kao da ima 100 kilograma. Nju je to mnogo zasmetalo, pa je odlučila da smršavi što pre. Kim Kardashian je za jedan poznati magazin izjavila kako njena kilaža nije bila ni blizu 100 kg.

Kim Kardashian pod svetla javnosti došla je zahvaljujući svojoj lepoti, ali i znanju kako da se prezentira pred javnosti. Nakon snimljenog filma sa svojim bivšim dečkom njezina je popularnost išla prema gore. Dosada iza sebe ima dva propala braka i nekoliko veza.

Autor: Sanja, Foto: Shutterstock

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*