Koja pevačica jede Nutelu iz kantice?

Od trenutka kada se pojavila na muzičkoj sceni Jelena Rozga važi je za jednu od najlepših dama na našim prostorima, a i danas, sa trideset sedam godina, pleni svojim devojačkim izgledom.

Jeca Nutela

“Pozornica je moja teretana i mesto na kome stičem fizičku kondiciju. Nastojim da pazim šta jedem, iako sam veliki gurman, nekako se uvek trudim da hrana koju unosim u organizam bude lagana i zdrava. Jedem više puta dnevno, ali u manjim količinama jer to mom organizmu odgovara“ – odgovorila je Jelena na pitanje kako održava liniju.

Ona je večeras na svoju oficijalnu facebook stranicu postavila fotografiju na kojoj je odevena u trenerku, sa tegovima u rukama, ispod koje je napisala:

“Idem malo vjezbat- pa kud puklo da puklo! Nakon izvesnog vremena Rozga je postavila novu fotku na kojoj pozira sa velikom kantom Nutele, gde je napisala: “Nakon napornog treninga zaslužili smo nešto slatko“.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*