Koleginice će da puknu: Elektra na korak do svestke karijere!

Pevačica Ivana Jovanović Elektra objavila je juče na svojoj Facebook sranici fotografiju sa holiviudskom zvezdom Erikom Robertsom. Iako niko nije verovao da je dobila ulogu u filmu „Neko večeras umire“ (Someone dies tonight), rediteljskom debiju Aurelija Tonija Aljate, po scenariju Vjekoslava Katušina.

Ivana i EricIvana Elektra je juče svima zapušila usta. Ona se fotografisala u zagrljaju Erika Robertsa, inače rođenog brata planetarne zvezde Džulije Roberts, sa kojim će glumeti u pomenutom hororu.

Pevačica je imala dozvolu od producenata da objavi samo pola fotografije, pa je Erikovo lic isečeno, ali se ipak jasno vidi da je pored Elektre slavni glumac.

Film prati devojku koja iz berlinske zime „beži“ da bi se provodila na Kritu, navodi se na sajtu IMDB.com

„Delić Hollywooda za vas. Ne može i ne sme se više. E.R and me. In great movie. Elektra became a real actress. Jako naporan, zahtevan, ozbiljan posao“, napisala je Ivana pored fotografije.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*