Kome u goste u Holivudu idu Kejt i Vilijam?

Princ Vilijam i njegova supruga, sada već princeza, Kejt Midlton, odlučili su da odu malo u sunčane krajeve na kratko, a za destinaciju su odabrali Los Anđeles u prvoj polovini jula. Najverovatnije će da odsednu kod nekoga iz holivudske „elite“, a spominju se i jedan par koji će ih najverovatnije ugostiti.

Vojvoda i Vojvotkinja od Kembridža (što im je takođe jedna od titula) će najverovatnije da odsednu kod svojih dobrih prijatelja i gostiju sa venčanja, Dejvida i Viktorije Bekam! Za sada se jedino zna da će posle putovanje u Kanadu, doći do Holivuda i odsesti oko 2 dana na Zapadnoj obali.

Inače, posete Holivudu od strane kraljevske porodice nisu toliko neuobičajen čin. Princeza Dajana je 1985. godine posetila SAD i u tada čak i zaplesala sa Džonom Travoltom na prijemu kod tadašnjeg predsednika Sjedinjenih Država, Ronalda Regana.

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*